Informatie

Mission Statement

3Cinno verlichting werd opgericht met een revolutionaire doelstelling: een geïntegreerde leverancier van creatieve, inspirerende en aanpasbare LED-verlichtingsproducten voor de verlichting van productiebedrijven in alle entertainment markten. We benadrukken aanpassing in onze service integratie, delen hetzelfde doel als de jouwe: verlichting om speciaal te maken.

Om de verlichting van een indrukwekkende deel van een show, of gewoon om het maken van een speciale verlichting show, is geen gemakkelijke taak voor elke verlichting productiebedrijf die beweert te leveren van buitengewone visuele ervaring. Waarom is dat? Lichtbron die je inspiratie uit kunt trekken is ook moeilijk te vinden of te koppig om te worden gewijzigd. Dan hoe kan je echt de speciale elementen als iedereen om je heen het zelfde ding maar doet zegt niets?

We begonnen met 3Cinno verlichting departement om u te bieden een oplossing.

We ontwikkelen niet alleen creatief, veelzijdig en vooral op DMX gebaseerde verlichtingsproducten; wat nog belangrijker is, wij bieden oplossingen op maat.

Wij zijn van mening dat zelfs een kleine verandering op het originele product een verschil kan maken. Wij geloven ook dat een goede verlichting product heeft niet alleen de hoge standaardkwaliteit, moet degene die de meeste mensen inspireert.

Aanpassen kun je een verandering, helpt je aan een verandering, en zelfs biedt een gelegenheid om te leiden u in entertainment LED Verlichtingsindustrie.

Wij willen u deelnemen aan deze speciale dienst, neem de inspiratie verder en helpen u het krediet dat u verdient te winnen.

Dan aangepaste oplossing om producten,integratie dienst is ook op maat gemaakt om u te dienen op de beste manier. Elke klant heeft een uniek karakter. We merken het respecteren en behandelen met aangepaste servicepakket, maar op hetzelfde principe: nooit laat u een ding missen.


Functies van de Service van de integratie

Revolutionaire integratie

Een decennium van ervaring die zijn tewerkgesteld in de vermaakindustrie LED laat ons weten een belangrijk feit: LED display en verlichting zijn nauw verbonden, met name als het gaat om de toepassing. Vindt u inspirerende en aanpasbare verlichting artikelen in 3Cinno verlichting departement; gunstig, 3Cinno Display departement zal u voorzien van de producten dezelfde kwaliteit LED-display. Onze twee LED-divisies werken samen om u van dienst zijn in hoge professionele standaard.

Aanpassing

Aanpassing is een creatieve manier uw verlichting om speciaal te maken.

Als u klaar bent te compromitteren met onvolmaaktheid van een product;

Als je gepassioneerd bent over het maken van uw lichtontwerp als geen ander;

Bent u trots op uw creativiteit en hoop om te leiden van de nieuwe verlichting verandering en nemen de inspiratie

Wij zijn hier om uw droom-fabriek. Een fabriek die zowel productie en promotie doet. U krijgt het tegoed dat u verdient voor het openen van een geheel nieuwe markt door innovatieve oplossingen en ideeen.

Kwaliteitscontrole

Een van onze methodes om nieuwe producten te ontwikkelen is om de bron van de fabrikanten die we kennen en partners die we vertrouwen, omdat wij altijd, ogen open voor nieuwe elementen houden als jij. U zult overwegen om ons kwaliteitscontrole en uitvoeren van de boodschappen te laten. Het is niet alleen omdat we kennen de productie feiten hier in deze markt zoals de rug van onze hand, wat nog belangrijker is, het is ook omdat het partnerschap tussen ons is gebaseerd op vertrouwen.

VIP-Service

Je verdient onze wit-handschoen behandeling. Wat de omvang van het project kan worden is er naadloze ondersteuning voor u vóór, tijdens en na een verkoop. Zelfs als er iets mis gaat, zal niet het lang duren.

Totaalpakket te gaan

Wat je krijgt van ons zullen een oplossing-pakket. Waar u de kit gebruiken, maken we dingen zeker laten u het probleemloos kunt gebruiken.

Tijd-bewuste

Er is niet zoiets als tijd, nooit was en nooit zal worden. Wij zijn tijd-bewuste mensen. Service voor u zal snel, netjes en nooit een ding missen.


Kernwaarde

Wij doen niet bang om te zijn wie we zijn, omdat we moedig een weg die minder gereisd te beginnen een verandering.

We niet aarzelen te doen wat we geloven is groot, omdat we ervan overtuigd zijn om aanpassing verder en een verschil maken.

Wij geen wonder als het is de perfecte tijd om te beginnen, omdat wij zijn geconcentreerd tot een innovatieve integratie service die uw applaus zal winnen.

Als geïntegreerde groep groeit 3Cinno uw betrouwbare partner.