Aanpassing

Voor een show, of een gebeurtenis of een entertainment venue dat kleur moet, is er een grote kans dat u zult vinden verlichting productie is het meest lastige en complexe deel. Vooral wanneer het gaat om ingewikkelde manieren te zetten en te demonteren en ook verbinding dat maakt je hoofd duizelig.

Je zou kunnen zeggen dat deze verlichtingsproducten hoge onderhoudskosten en altijd problemen brengen; maar u kon ook zeggen het is precies de kracht die ze hebben: flexibiliteit. Als een belangrijk onderdeel van onze service integratie kunt aanpassingen u een profiteren daarvan.

Een mythe over de Customization...

Aanpassing mogelijk een ontmoedigend vooruitzicht voor velen van u, omdat je denkt dat het duurt een heleboel tijd doorlopen van de technische details en kost ook aanzienlijk.

Maar dat gebeurt slechts wanneer aanpassing is gebaseerd op het gebrek aan expertise en een rip-off.

Door het omzeilen van de traditionele kanalen, het aanbieden van professionele technische ondersteuning, en boeiende met klanten rechtstreeks, zijn we in staat om aanpassing van de service die u ongelooflijke vinden zult te leveren.

Aanpassing Service hoogtepunten

-Wijziging van producten
Entertainment LED verlichting items die beschikbaar zijn in de markt kunnen handig zijn voor een productie van verlichting; maar het zal niet altijd zoals dat bij de productie van uw verlichting een speciale behoefte heeft. Het feit is, geen twee shows zijn gelijk en ze verwachten waarschijnlijk verschillende smaken van zelfs de dezelfde verlichting-item.

Aanpassing kunt u kant en klare verlichtingsproducten voor een specifieke eis te wijzigen. Kunt u een aangepaste lengte, een aangepaste diffuser, aangepaste waterdichte methoden of meer mogelijke oplossingen op maat. Wij zijn van mening dat zelfs een kleine verandering op het originele product een verschil kan maken.

 - Gloednieuwe verlichtingsconcept
Als u niet kunt vinden een geschikte verlichting item die passen bij uw productie onder zo vele bestaande opties; Als u zijn geïnspireerd door een van hen en een gloednieuwe verlichting idee produceren; Wij zijn hier om u het alternatief voor het aanpassen van het.

U een innovatief idee kan alleen worden toegepast op uw specifieke productie aan het begin. Maar misschien is er kans dat u een geheel nieuwe markt hierdoor wordt geopend. Zodra dat gebeurt, moet je het krediet die u verdient. Wij beloven nooit om u te laten missen. Wij willen samen met u en doorlopen wat nodig is om legitieme van het proces. Wij zorgen voor Origineel idee bescherming en een partnerschap van Munaderhand voordeel.

-Aangepaste verlichting oplossing pakket

Dan u aanpassingen voor bepaalde producten, leveren wij ook aangepaste oplossing pakket. Op basis van onze expertise en begrip van uw behoeften, zullen we zeker alles wat u nodig hebt in een project is verzorgd voor. Flash-design of 3D projectie, selectie van de producten, aan after-sales ondersteuning, is een service van netwerkintegratie ook op maat gemaakt om u een totaalpakket om te gaan.