DMX LED Driver 4 kanalen PWM Decoder RGBW Decoder LED Converter WS2801 Decoder RGB DMX Decoder 4 kanaals DMX Decoder

DMX LED Driver 4 kanalen PWM Decoder RGBW Decoder LED Converter WS2801 Decoder RGB DMX Decoder 4 kanaals DMX Decoder

DMX LED Driver 4 kanalen PWM Decoder RGBW Decoder LED Converter WS2801 Decoder RGB DMX Decoder 4 kanaals DMX Decoder werkt om te converteren van universele DMX512 digitaal signaal naar PWM-signaal, die worden gecontroleerd door DMX512-console. De constante spanning, elk kanaal maximale uitvoer 5A. Realiseren van 0-100%...

Praat nu

Productdetails

DMX LED Driver 4 kanalen PWM Decoder RGBW Decoder LED Converter WS2801 Decoder RGB DMX Decoder 4 kanaals DMX Decoder werkt om te converteren van universele DMX512 digitaal signaal naar PWM-signaal, die worden gecontroleerd door DMX512-console. De constante spanning, elk kanaal maximale uitvoer 5A. Realiseren van 0-100% helderheid of het wijzigen van de verschillende effect. En kunt één kleur, RGB, een RGBW LED-verlichting. Aanneming van unieke laat programmering van technologie, het creëren van exclamatory, perfecte kleur vervagen & glad effect, gelijktijdig LED kleur meer welvarende.

4 Channels PWM Decoder 


FAQ:

Hoe dit product te gebruiken?

Dit product is in overeenstemming met DMX512-protocol, en compatibel auto-index adressering en handmatige instelling adres.

1. elke universele DMX controller neemt 4 DMX adressen. Het neemt 2 manieren code-switch te zetten van het adres. Bij de vaststelling van de autoindex adressering, zijn alle schakelaars "off"-status. Bij de vaststelling van de overgang van de code naar het adres instellen, de 10e bit(FUN) is "uitgeschakeld" status, en andere 9 bits binaire waarde code schakelaar die worden gebruikt voor het instellen van het DMX adrescode beginnen. De eerste bit is de laagste orde bit, en de negende is de hoogste bit. Die 511 adres codes kunt instellen. De startende DMX-adrescode is gelijk aan de som van de 1e tot en met 9 bits. Als naar beneden een beetje van code switch ("ON" ingesteld "1"), kunt u de placevalue van dit stukje. Als omhoog (verzameling "0"), de placevalue is ingesteld op 0. Bijvoorbeeld: als u wilt instellen van de DMX beginnen adrescode voor 73, u moet omlaag de 7e, 4e, en 1e beetje van code schakelaar voor "1", en anderen voor "0", dan is de placevalue de som van de 1e tot en met 9 bits 64 + 8 + 1. Dat wil zeggen, is de startende DMX512-adrescode 73. (De positie van de correspondentie wijzerplaten code is als volgt)


3Cinno groep is één van de hoogste niveau China dmx led driver 4 kanalen pwm decoder rgbw decoder geleid converter ws2801 decoder rgb dmx decoder 4 kanaal dmx decoder fabrikanten en leveranciers, we zijn altijd tot uw dienst.

Een paar:LED punt licht DMX512 Pixel LED verlichting RGB Pixel lichten flexibele LED Dot Volgende:No

Onderzoek