DMX signaalversterker

DMX signaalversterker

LT-123 wordt gebruikt voor het versterken, verdelen en isoleren van het signaal dat afkomstig is van de verlichtingsapparatuur. 1. Het is speciaal ontworpen voor het versterken van de signaalvorming voor het DMX512-signaal dat verzwakt is na een langeafstandsoverdracht, waardoor de signaaloverdracht wordt verlengd ...

Praat nu

Productdetails

LT-123 wordt gebruikt voor het versterken, verdelen en isoleren van het signaal dat afkomstig is van de verlichtingsapparatuur.


1. Het is speciaal ontworpen voor signaalversterking versterking voor DMX512 signaal dat verzwakt is na een lange afstand transmissie, realiseren van de uitbreiding van de signaal transmissie afstand;

2.Need om de uitvoeruitgangscontrole van meerdere signalen te gebruiken, verhoog DMX l-signaalversterker om multi-kanaalbesturing te verdelen.

3. 1-kanaals ingang, 3 kanalen gedistribueerde output, er is een onafhankelijke foto-elektrische isolatie van> 3KV tussen ingangs- en uitgangsklemmen en uitgangsklemmen onder 3 kanalen om de dure apparatuur, zoals licht, DMX-stuurprogramma, precieze digitale verlichting te voorkomen Controller, die wordt gebrand door de mogelijke hoogspanning die veroorzaakt wordt door de verkeerde draadverbinding en een gebroken apparaat, kan ook de signaalinterferentie tussen elke DMX-apparatuur vermijden, om ervoor te zorgen dat het veilig werkt.


Een paar:RDM 4CH DMX decoder Volgende:Constante Voltage 1CH DMX Decoder OLED Display

Onderzoek