Aangepaste lichtoplossingen

- Dec 09, 2015-

Wij wijzen op de waarde van aanpassing. Het genereert creativiteit en flexibiliteit. Wij zouden blij zijn om te werken met onze klanten en nemen de ideeën die de producten beter te maken. We proberen om het te zien in verschillende perspectieven en we hebben drie mogelijke manieren voorgesteld te bieden u de beste service van de aanpassing.

1.modification.

Klanten maken wijzigingen op bepaalde fysieke eigenschappen van verlichtingsarmaturen aan specifieke ontwerp en project. De wijziging aangebracht op de verlichting zou de lengte, de hoeveelheid kanalen, de afstand van de LED, enz. De wijziging is alleen praktisch binnen een bepaalde scope. Klant zal niet nemen als het kost te veel te doen van de wijziging.

2.Brand-nieuwe verlichtingsconcept.

Klanten hebben het idee van nieuwe en creatieve verlichting en verwachten voor zwenking op echte. We zijn hier om bieden betrouwbare productie evenals een kans die we willen dat onze klanten te nemen. Klanten kunnen kiezen voor de commercialisering van het product of rebranding mee. Op welke manier, zijn wij van plan het proces legitieme en ervoor zorgen dat klanten die de succesvolle producten maken met hun briljante idee krijgen de beloningen die zij verdienen. Elk advies om beter de praktische zijn hier welkom. Wij willen graag u stem.

3. verlichting oplossingen voor projecten

Klanten zullen verwachten suggesties op een bepaald project als de decoratie in een nieuwe bar. Ze zou willen verlichting items die bepaalde kenmerken hebben; of ze hebben het verlichtingsontwerp in het achterhoofd en zijn op zoek naar geschikt verlichtingsproducten. Klanten kunnen doorkomen blauwdruk van hun ontwerp, de lay-out of het beeld van sommige echte gevallen hun boodschap over. Om de best mogelijke verlichting suggereren zijn items, om te zoeken naar de mogelijke verlichting onderdelen en betaalbaar maken van de oplossing of binnen budget blijft ook wat we kunnen doen voor klanten.

Een paar:Entertainment lichtoplossingen Volgende:LED digitale buis prestaties van de onderdelen en functies