LED koellichaam probleem oplossing

- Dec 09, 2015-

Witte LED blijft gloeien uniform slecht, afdichten van materialen, het probleem van het leven is niet lang, niet in staat om te spelen van een wit-licht led voordelen naar verwachting van toepassing. Maar aan de vraagzijde, niet alleen algemene doeleinden, met mobiele telefoons, LCD TV, auto, medische en andere grote schaal verlichting, maken de meest geschikte ontwikkeling van stabiele wit licht LED technologie onderzoek op een breed scala van bezorgdheid. Efficiëntie in Wit LED licht, er zijn twee, één om te verbeteren op het gebied van de LED chip, teneinde de hoeveelheid licht is. Ten tweede, met een paar kleine chips ingekapseld in dezelfde module.

Door het verhogen van het gebied van de chip te verhogen van de hoeveelheid licht

Hoewel de LED chip grootte groter, met het oog op een hogere helderheid zal worden, maar als gevolg van de grote ruimte, in de toepassing proces en het resultaat ook op het tegenovergestelde fenomeen weergegeven wordt. Dus, op dit soort probleem, deel van de LED industrie volgens de elektrode structuur verbetering en flip chip structuren, verbetering op het oppervlak van de chip, om de efficiëntie van 50lm/w bedragen. In witte licht LED is onderdeel van de flip-chip-verpakking, bijvoorbeeld vanwege de bijna encapsulating verlichte laag in de buurt van de buitenkant als het oplichtende laag, de elektrode zal niet worden behandeld, maar het nadeel de opgewekte warmte is niet gemakkelijk wegnemen.


Een paar:Met behulp van een DMX512 zijn controller problemen en wat de overwegingen voor Volgende:Master LED station functies verbeteren de professionaliteit van Kooptips