LED-effecten op LED-scherm

- May 09, 2017-

 1. Kijk hoek

  LED scherm kijkhoek bepaald door LED kijkhoek.

  Sommige high-building LED-schermen zijn strikt met verticale kijkhoek, kijkhoek en helderheid zijn tegenstrijdig, grote kijkhoek vermindert de helderheid. Hoe kijkhoek kiezen moet volgens het specifieke gebruik.


 2. Helderheid

  LED-helderheid is de belangrijkste factor van de LED-helderheid van het scherm.

  Hogere LED-lamp helderheid, meer huidige marge, het is goed om energie te besparen en de LED-lamp stabiel te houden.


 3. Foutpercentage

  LED full color scherm bevat tienduizenden of zelfs honderdduizenden paar RGB LED-standplaatsen. Miljoenen of zelfs miljarden, zal elke klok van LED-storing het algehele visuele effect van het LED-scherm beïnvloeden.


 4. Antistatische vermogen

  LED is een halfgeleider apparaat, dat gevoelig is voor statische elektriciteit, die gemakkelijk kan leiden tot statische storing, dus het antistatische vermogen is zeer belangrijk voor de levensduur van het LED scherm.


 5. Levenslang

  De levensduur van de LED-apparaten bedraagt ongeveer 100 duizend uur, veel meer dan andere levensduur van het LED-scherm. Zo lang als hoogwaardig LED-apparaat, geschikte werkstroom, redelijke PCB-warmteafvoer, streng LED-productieproces, zullen LED-apparaten de duurzaamste onderdelen van het LED-scherm zijn.


 6. Attenuatie Karakteristiek

  Verzwakking Karakteristiek veroorzaakt door LED-lampen helderheid vervallen na lange werktijd, stroom, PCB warmteafvoer ontwerp, omgevingstemperatuur.


 7. Grootte

  De grootte van het LED-apparaat heeft invloed op de pixelhoogte van het LED-scherm, dat wil zeggen de resolutie.


 8. Uniformiteit

  LED-scherm met full color, gemaakt door een groot aantal LED's van RGB-pixels, de helderheid van de helderheid van de helderheid van het scherm, de witbalansuniformiteit, de kleuruniformiteit die wordt bepaald door de consistentie van de helderheid en de golflengte van LED-lampen.

Een paar:Hoe selecteert u ledverlichting? Volgende:LED verlichting: DMX 3D Milky X-Vtube