Nieuwe gevel bouwproject

- Aug 08, 2017-

3Cinno geproduceerd de exterieur lichtshow voor Xu Ri Mansion ter gelegenheid van het begin van haar erfenis vorige week, levendige kleuren in de lucht te schieten. De spectaculaire ceremoniële verlichting verblind skyline, samenbrengen in ontzag van duizenden bewoners van de stad.


"We hebben niet echt begrepen hoe sensationeel de LED-verlichting op de huid van het gebouw," zei CEO van 3Cinno. "Ja, het verschillende kleuren kan doen, maar het kan ook ongelooflijke animaties doen."


3Cinno, een toonaangevende leverancier van architectonisch geïntegreerde media installaties, fabricage en installatie die al geïntegreerd LED media displays en verhaal LED verlichting in de gevel van de Xu Ri Mansion, die werd geopend voor het publiek op zaterdag, augustus 5, 2017.


"3Cinno is blij te hebben bijgedragen aan de succesvolle opening van het Xu Ri landhuis met een spectaculaire lichtshow aandacht voor de schoonheid en de veelzijdigheid die onze geïntegreerde beeldschermen aan dit iconische project brengen," zei Tina Wang, 3Cinno van COO.  "We zeer veel kijk uit naar de Xu Ri Mansion omvormen van de skyline met haar programma lopende elegante narratieve verlichting."


Over 3Cinno

3Cinno verbeeldt, ontwerpt en implementeert van's werelds grootste en meeste dwingende architectonisch geïntegreerd media gevels, vormgeving van de esthetiek van skylines over de hele wereld. Op het kruispunt van de media en design omvatten 3Cinno de oplossingen engineering, architectuur, de productie van de originele inhoud en programmering van de curator in een enkelvoud, Verenigde visie van dynamiek. Het vennootschappelijk kant en klare LED media gevels en reclame oplossingen maken nieuwe formulieren van monumentale openbare kunst tijdens het genereren van significante nieuwe inkomstenstromen voor onroerende goederenontwikkelaars en eigenaren.
Een paar:Geavanceerde LED-verlichting en besturingselementen systeem Volgende:Hoe selecteert u ledverlichting?