Drie belangrijke onderdelen van de LED-verlichting

- Dec 09, 2015-

Verlichting is led-verlichting, is een halfgeleider vaste toestand licht emitterende apparaat. Aangezien het het gebruik van vaste toestand halfgeleidermaterialen chip door vervoerders in een halfgeleider samengestelde releases veroorzaakt door teveel energie photon emission, directe rood, geel, blauw, groen, licht groen, oranje, paars, wit. LED verlichtingsproducten worden vervaardigd met behulp van LED als een lichtbron-verlichtingsarmaturen.

En vanwege de witte lichtdioden (hierna: wit licht LED) de opkomst en snelle ontwikkeling, trok de aandacht van overheid en business, en wit-licht LED laagspanning, laag stroomverbruik, hoge betrouwbaarheid, lange levensduur en solide voordelen. Haar grootste attractie en verwachtingen is als tl-lampen, gloeilampen, hoge intensiteit afgedankte gasontladingslampen wordt de vierde generatie van de verlichting nieuwe lichtbron, markt met enorme en belangrijke energiebesparing effecten verlichting.

Huidige context van toeneming van de bezorgdheid van het tekort van de mondiale energie weer, behoud van energie is een belangrijke kwestie die ons in de toekomst op het gebied van verlichting, LED licht producten zijn het aantrekken van de aandacht van de wereld, het groene licht van de LED, als een nieuw product, moet de toekomstige trend van de ontwikkeling van 21ste eeuw treedt de nieuwe vertegenwoordigd door LED verlichting tijdperk.

China's LED-industrie begon in de jaren 1970 van de 20e eeuw. Na meer dan 30 jaar van ontwikkeling gestalte heeft gekregen in China's LED-industrie met inbegrip van LED wafer en chip productie, de LED chip voorbereiding, LED chip verpakkingen en LED toepassingsproducten, een volledige industriƫle keten, LED bedrijven veel van de ontwikkeling van China sneller: NVC verlichting, rechthoekige verlichting. In de "National Semiconductor verlichting project" bevordering, vorming van Shanghai, Dalian, Nanchang, Xiamen, Shenzhen, Shijiazhuang city, Yangzhou en zeven nationale Halfgeleider Verlichtingsindustrie basis. De Yangtze River Delta, de Pearl River Delta en de Fujian Delta en de noordelijke regio's is uitgegroeid tot de verzamelplaats voor de ontwikkeling van China's LED industrie.


Een paar:DMX512 controller instructies en ontwerpevaluatie Volgende:Met behulp van een DMX512 zijn controller problemen en wat de overwegingen voor