3Cinno LED verlichting Project---DMX Snowflake verlichting voor Amusement Park

- Sep 11, 2017-

IMG_3305.JPG


3Cinno is streven naar het imago van uw merk en ervaring!

 

DMX sneeuwvlok is de prachtige decoratie voor Kerstmis, Halloween, Nieuwjaar, Valentijnsdag en festival, het verfraaien van uw partijen met de mooie lichte strijkers, verrijken de vakantiestemming met prachtige kleuren. Met de microcomputer controller, kan het ons geven verschillende effecten. De brede waaier van gebruik kan een andere goede optionele keus zijn. Komen landschapskenmerken laten worden geïnstalleerd binnen- en buitenzwembaden. Elegant design, uitstekende kwaliteit, en fijne vakmanschap. Lage energie verbruik- en spanningsuitgang, veilig voor aanraken. Aangepaste kleur en grootte zijn beschikbaar. Eenvoudige installatie, gemakkelijk te onderhouden. Beste keuze voor het verfraaien van op festivals te maken van een romantisch en vakantie sfeer.

 

 

Project effecten:

IMG_3307.JPG

IMG_3310.JPG

IMG_3306.JPG

IMG_3304.JPG


3Cinno gespecialiseerd in de innovatie van aanpasbare LED producten en meerkamp uitstekende service voor betere dienen klanten behoeften.


Innovatieve en professionele LED leverancier 3Cinno biedt creatieve, inspirerende en aanpasbare LED producten voor LED productiebedrijven in alle entertainment markten. We benadrukken aanpassing in onze service integratie, delen hetzelfde doel als de jouwe: LED-display en LED verlichting speciaal te maken. Onze LED schermen LED verlichting verkoopafdeling en werken samen om u van dienst zijn in hoge professionele standaard met tien jaar ervaring in de entertainment industrie van de LED. Wat de omvang van het project kan worden is er naadloze ondersteuning voor u vóór, tijdens en na een verkoop. Zelfs als er iets mis gaat, zal niet het lang duren.


Voor meer informatie van 3Cinno LED weergeven of verlichting, bezoek 3Cinno opwww.3Cinno.com.


Aangepaste LED oplossing bouwt indrukwekkende merk ervaringen!

Verbinden met ons:color-facebook-48.pngcolor-linkedin-48.pngcolor-youtube-48.png


Een paar:3Cinno LED verlichting Project---DMX verticale buis voor de bruiloft plafond decoratie Volgende:3Cinno LED Lighting Project --- F12 DMX LED Module voor Bar Decoratie