3Cinno LED verlichting Project---DMX verticale buis voor de nacht Club plafond decoratie

- Aug 28, 2017-

DMX 3D V-Tube


3Cinno is streven naar het imago van uw merk en ervaring!


Dubbel zijdig lichteffecten kunnen worden afgeleid uit de hoeken van 360 graden. Transparante diffuser maken het licht veel duidelijk en zuiver, u kunt instellen voor verschillende ontwerpen voor het decoreren van uw evenementen. Constante huidige stuurprogramma bevindt zich in de lamp, om ervoor te zorgen dat het kan werken bij een bepaalde stroom, die bijdraagt aan de bescherming van de levensduur van de lamp veel. Milieu vriendelijk, geen harde schittering en zoemende geluid, geen flikkeren, geen ultraviolette en infrarode straling.DMX 3D V-Tubeis een briljant idee gebaseerd op de huidige druipende lichten maar het is heel anders. Elke LED is individueel regelbaar en geeft een 360 graden uitzicht over het licht. Het slanke ontwerp van de buis licht geeft de meeste flexibiliteit van toepassing en installatie, aansluitingen biedt de zeer eenvoudige installatie.

 

Concept tekening:

DMX 3D V-TubeDMX 3D V-TubeDMX 3D V-TubeDMX 3D V-Tube

 

 

Effecten van het project:

DMX 3D V-TubeDMX 3D V-TubeDMX 3D V-TubeDMX 3D V-Tube


Weergegeven: aangepaste effecten met een hoog visueel effect af en uitstekende helderheid.

F12 DMX LED Module: 450 stuks / DC5V


Gerelateerde producten:

DMX 3D V-Tube


3Cinno gespecialiseerd in de innovatie van aanpasbare LED producten en meerkamp uitstekende service voor betere dienen klanten behoeften.


Innovatieve en professionele LED leverancier 3Cinno biedt creatieve, inspirerende en aanpasbare LED producten voor LED productiebedrijven in alle entertainment markten. We benadrukken aanpassing in onze service integratie, delen hetzelfde doel als de jouwe: LED-display en LED verlichting speciaal te maken. Onze LED schermen LED verlichting verkoopafdeling en werken samen om u van dienst zijn in hoge professionele standaard met tien jaar ervaring in de entertainment industrie van de LED. Wat de omvang van het project kan worden is er naadloze ondersteuning voor u vóór, tijdens en na een verkoop. Zelfs als er iets mis gaat, zal niet het lang duren.


Voor meer informatie van 3Cinno LED weergeven of verlichting, bezoek 3Cinno opwww.3Cinno.com.


Aangepaste LED oplossing bouwt indrukwekkende merk ervaringen!

Verbinden met ons:color-facebook-48.pngcolor-linkedin-48.pngcolor-youtube-48.png


Een paar:3Cinno LED verlichting Project---F12 DMX LED Module voor Amusement Park Volgende:3Cinno LED verlichting Project---DMX verticale buis voor de nacht Club verlichting