3Cinno DMX buis Project In Thailand

- Nov 30, 2018-

We zijn blij om te delen met u een recente DMX buis project in Thailand.


DMX Tube Project


Dit project werd geïnstalleerd in Thailand club. Door middel van communicatie met onze klant begrijpen we dat ze willen gebruiken onze DMX producten werken met onze Artnet-DMX controllers en gebruik van de software Madrix om de levendige effect te bereiken.

 

Dit project maakt voornamelijk gebruik van 750 stuks DMX 0.5M melkachtig DMX buizen. Elke digitale DMX-buis is DC24V with16 stuks hoge helderheid 5050 LEDs. Het is 8 pixels, 24 DMX adressen.


Daarnaast werden drie 16-poorts Artnet-DMX controlesystemen gebruikt. Elke Artnet heeft 16 universa, elk universum is 512 DMX adressen, hetgeen gelijk is aan 170 RGB pixels.


Onze DMX-buis is de standaard DMX signaal dat individueel kan worden aangepakt. En het signaal is een vrij stabiel, niet elke flikkeren!


Het is een groot succes voor dit project. De eigenaar van de club is tevreden met het uiteindelijke effect.


3Cinno altijd geëngageerd aan het bijstaan van klanten en helpen hen om het ontwerp te voltooien die ze willen. We geven niet alleen producten maar bovenal kunnen we verschillende scherm/verlichting producten volgens klanten eis voor verschillende projecten aanpassen. Ons doel is u te bieden een fantastische ervaring voor de LED-verlichting!


Een paar:3Cinno Flexible Pixel Mesh Architectural Project Review Volgende:3Cinno LED stip verlichting-verlichting Project 1