3Cinno LED-verlichting Project --- DMX flexibele strip voor centrale vierkante trapversiering

- Nov 17, 2017-

10Pixel/M DMX Flexible Strip


3Cinno streeft ernaar om uw merkimago en -ervaring te verbeteren!

DMX Flexible Strip is zacht materiaal dat willekeurig kan worden opgerold en vrij kan worden gewikkeld in een driedimensionale ruimte zonder te breken. Elke pixelstrip wordt gebruikt als DMX512 IC, dat standaard DMX512-PROTOCOL is, en elke pixel kan hoogwaardige grijstrapwisselingen realiseren. Ze kunnen worden gebruikt voor binnen- en buitentoepassingen, zoals de bouw van een gevel, winkelcentrum, vieringsceremonie of feest, disco, nachtclubdecoratie. Aangepaste lengte en eenvoudige installatie. Het is volledig glad en zelfs licht gespreid en lost het ongelijke lichtprobleem op. Met de superhelderheid, het lage stroomverbruik en de milieuvriendelijke eigenschappen zal dit soort lichtstrip je leven kleurrijk en kleurrijk maken.

 

Project effecten:

10Pixel/M DMX Flexible Strip

10Pixel/M DMX Flexible Strip

10Pixel/M DMX Flexible StripGerelateerde producten:

10Pixel / M DMX flexibele strip3Cinno specialiseerde zich in de innovatie van aanpasbare LED-producten en een uitstekende service om klanten beter van dienst te zijn.

Innovatieve en professionele LED-leverancier 3Cinno biedt creatieve, inspirerende en aanpasbare LED-producten voor LED-productiebedrijven op alle entertainmentmarkten. We benadrukken aanpassing in onze integratiedienst en delen hetzelfde doel als de uwe: om LED-weergave en LED-verlichting speciaal te maken. Onze LED-displayafdeling en LED-verlichtingsafdeling werken samen om u te dienen in een hoge professionele standaard met tientallen jaren ervaring in de entertainment-LED-industrie. Wat de omvang van uw project ook zou kunnen zijn, er is naadloze ondersteuning voor u voor, tijdens en na een verkoop. Zelfs als er iets misgaat, zal het niet lang duren.

Ga naar 3Cinno op www.3Cinno.com voor meer informatie over het 3Cinno LED-display of de verlichting .

Aangepaste LED-oplossing bouwt indrukwekkende BRAND-ervaringen op!

Verbind je met ons: color-facebook-48.png color-linkedin-48.png color-youtube-48.png


Een paar:3Cinno LED-verlichtingsproject --- LED Flexi Mesh voor podiumverlichting Volgende:3Cinno LED-verlichtingsproject --- DMX R-Dot voor straatverlichting