3Cinno LED-verlichtingsproject --- DMX R-Dot voor straatverlichting

- Nov 02, 2017-


Australia Project 5.jpg


3Cinno streeft ernaar om uw merkimago en -ervaring te verbeteren!

DMX R-Dot als decoratief licht wordt veel gebruikt in live shows, vakantiefeesten, huwelijksfeesten, festivalvieringen. Opvouwbare sterke structuur, flexibele vorm, toegepast op elke scène. Hoge lichttransmissie, hoge verversingssnelheid, hoge kostenprestaties. DMX R-Dot als decoratieve verlichting is populair bij mensen over de hele wereld. Het licht wordt hervat na gebroken pixels, gegevens blijven verzenden, zelfs sommige nabije pixels zijn verbroken. DMX-controller kan de DMX R-Dot aan- of uitschakelen, de spraak van de veranderde kleur regelen en de helderheid van DMX R-Dot regelen ... U kunt de controller aanpassen aan het effect dat u wenst. Betrouwbare kwaliteit, IP65 water- en stofdicht, geschikt voor permanent gebruik buitenshuis. Het kan flexibel zijn, eenvoudige installatie, gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk transporteren ..


Project effecten:

2.jpg

1.jpg


Gerelateerde producten:

DMX R-Dot


3Cinno specialiseerde zich in de innovatie van aanpasbare LED-producten en een uitstekende service om klanten beter van dienst te zijn.

Innovatieve en professionele LED-leverancier 3Cinno biedt creatieve, inspirerende en aanpasbare LED-producten voor LED-productiebedrijven op alle entertainmentmarkten. We benadrukken aanpassing in onze integratiedienst en delen hetzelfde doel als de uwe: om LED-weergave en LED-verlichting speciaal te maken. Onze LED-displayafdeling en LED-verlichtingsafdeling werken samen om u te dienen in een hoge professionele standaard met tientallen jaren ervaring in de entertainment-LED-industrie. Wat de omvang van uw project ook zou kunnen zijn, er is naadloze ondersteuning voor u voor, tijdens en na een verkoop. Zelfs als er iets misgaat, zal het niet lang duren.

Ga naar 3Cinno op www.3Cinno.com voor meer informatie over het 3Cinno LED-display of de verlichting .

Aangepaste LED-oplossing bouwt indrukwekkende BRAND-ervaringen op!

Verbind je met ons: color-facebook-48.png color-linkedin-48.png color-youtube-48.png


Een paar:3Cinno LED-verlichting Project --- DMX flexibele strip voor centrale vierkante trapversiering Volgende:3Cinno LED-verlichting Project --- DMX 3D verticale buis voor nachtclubverlichting