3Cinno LED-verlichtingsproject --- DMX stijve strip & DMX flexibele strip voor Adidas-winkelinrichting

- Nov 21, 2017-

DMX Strip4.JPG


3Cinno streeft ernaar om uw merkimago en -ervaring te verbeteren!

DMX Star Strip is een 120 graden brede, zichtbare, lichte en gelijkmatige lichtspreiding. Elke 3 LED's kunnen volgens de praktische vereisten langs de snijlijnen worden gesneden. Laag stroomverbruik, met een levensduur van meer dan 50.000 uur. Super helder, hoge intensiteit en betrouwbaarheid. Flexibel lint om rond bochten te buigen. Vaste stof, schokbestendig tegen hoge temperaturen. DMX Rigid Strip kan effecten van full-colour stromend water, achtervolging en scannen bereiken. Afhankelijk van de verschillende installatiemethoden kan een verschillend dynamisch effect van het karakter en ontwerp van de verschillende kleuren worden samengesteld. Eenvoudige installatie, hoge helderheid, veilige en energiebesparing, lange levensduur, lage helderheid afneemt.

DMX Flexible Strip is zacht materiaal dat willekeurig kan worden opgerold en vrij kan worden gewikkeld in een driedimensionale ruimte zonder te breken. Elke pixelstrip wordt gebruikt als DMX512 IC, dat standaard DMX512-PROTOCOL is, en elke pixel kan hoogwaardige grijstrapwisselingen realiseren. Ze kunnen worden gebruikt voor binnen- en buitentoepassingen, zoals de bouw van een gevel, winkelcentrum, vieringsceremonie of feest, disco, nachtclubdecoratie. Aangepaste lengte en eenvoudige installatie. Het is volledig glad en zelfs licht gespreid en lost het ongelijke lichtprobleem op. Met de superhelderheid, het lage stroomverbruik en de milieuvriendelijke eigenschappen zal dit soort lichtstrip je leven kleurrijk en kleurrijk maken.


Project effecten:

IMG_2518.JPG


Gerelateerde producten:

10Pixel / M DMX flexibele strip


3Cinno specialiseerde zich in de innovatie van aanpasbare LED-producten en een uitstekende service om klanten beter van dienst te zijn.

Innovatieve en professionele LED-leverancier 3Cinno biedt creatieve, inspirerende en aanpasbare LED-producten voor LED-productiebedrijven op alle entertainmentmarkten. We benadrukken aanpassing in onze integratiedienst en delen hetzelfde doel als de uwe: om LED-weergave en LED-verlichting speciaal te maken. Onze LED-displayafdeling en LED-verlichtingsafdeling werken samen om u te dienen in een hoge professionele standaard met tientallen jaren ervaring in de entertainment-LED-industrie. Wat de omvang van uw project ook zou kunnen zijn, er is naadloze ondersteuning voor u voor, tijdens en na een verkoop. Zelfs als er iets misgaat, zal het niet lang duren.

Ga naar 3Cinno op www.3Cinno.com voor meer informatie over het 3Cinno LED-display of de verlichting .

Aangepaste LED-oplossing bouwt indrukwekkende BRAND-ervaringen op!

Verbind je met ons: color-facebook-48.png color-linkedin-48.png color-youtube-48.png


Een paar:3Cinno LED stip verlichting-verlichting Project 1 Volgende:3Cinno LED-verlichtingsproject --- LED Flexi Mesh voor podiumverlichting