3Cinno LED-verlichtingsproject --- LED Flexi Mesh voor podiumverlichting

- Nov 06, 2017-

rihchy martin  project.jpg


3Cinno streeft ernaar om uw merkimago en -ervaring te verbeteren!

LED Flexi Mesh is licht, dun, transparant en de gebruiker kan elk groot gebiedsweergavescherm maken met de benodigde eenheidsmodules. Met waterbestendig en windbestendig ontwerp, kan het voor buitentoepassing zijn. LED Flexi Mesh is samengesteld uit een soort lichtgewicht, zacht en flexibel LED-pixellicht, dat zich ook zou kunnen verzamelen tot het transparante full colour-display-systeem met handige accessoires. De functies zijn flexibele installatie, licht van gewicht, zeer transparant, die zijn aangepast aan verschillende soorten installatie, zoals buigen, vouwen, kronkelen, schommelen, enz ... Het is een hoog kunstenaarschap en creativiteit die vrij te monteren zijn in verschillende vormen . IP 66, geschikt voor permanent gebruik binnenshuis of buitenshuis. Hoge doorlaatbaarheid, gemakkelijk door licht, lucht en rook gaan. Het zou de flexibele toepassing van punt, lijn en vlak kunnen bereiken. Het is de beste keuze voor het creatieve ontwerpbedrijf om eenvoudig ontwerp en verschillende toepassingen van één product te bereiken.


Project effecten:

rihchy martin  project (1).JPG

rihchy martin  project (3).JPGGerelateerde producten:

LED Flexi Mesh

3Cinno specialiseerde zich in de innovatie van aanpasbare LED-producten en een uitstekende service om klanten beter van dienst te zijn.

Innovatieve en professionele LED-leverancier 3Cinno biedt creatieve, inspirerende en aanpasbare LED-producten voor LED-productiebedrijven op alle entertainmentmarkten. We benadrukken aanpassing in onze integratiedienst en delen hetzelfde doel als de uwe: om LED-weergave en LED-verlichting speciaal te maken. Onze LED-displayafdeling en LED-verlichtingsafdeling werken samen om u te dienen in een hoge professionele standaard met tientallen jaren ervaring in de entertainment-LED-industrie. Wat de omvang van uw project ook zou kunnen zijn, er is naadloze ondersteuning voor u voor, tijdens en na een verkoop. Zelfs als er iets misgaat, zal het niet lang duren.

Ga naar 3Cinno op www.3Cinno.com voor meer informatie over het 3Cinno LED-display of de verlichting .

Aangepaste LED-oplossing bouwt indrukwekkende BRAND-ervaringen op!

Verbind je met ons: color-facebook-48.png color-linkedin-48.png color-youtube-48.png


Een paar:3Cinno LED-verlichtingsproject --- DMX stijve strip & DMX flexibele strip voor Adidas-winkelinrichting Volgende:3Cinno LED-verlichting Project --- DMX flexibele strip voor centrale vierkante trapversiering