DMX LED Pixel licht toepassing Overview1

- Aug 18, 2016-

Indoor Pixels voor Club verlichting

Deze maand, 250 eenheden vanDMX 50mm met vierkante pixels lichtenWij kopen zijn permanent geïnstalleerd in de lounge thenewly geopend in de VS.

Deze indoor LED pixel lichte beschikt over een vierkante substructuur gedekt door een doorzichtige kubus diffuser, zelfs en zacht licht verspreiden. De lood kabels komen uit de bodem van de vierkante basis hebben inzetstukken voor schroef montage. De onderkant van de kabelingang kunt manier ook voor het invoegen van pixels door de gaatjes in het plafond. Het is geschikt voor binnenshuis gebruik. Als u op zoek bent voor decoratieve pixels verlichting voor uw club, partijen of andere binnenopstelling, zal het worden een voordelige productkeuze. Op basis van standaard DMX512-protocol, kunt u de pixels in een DMX-apparaten voor kleurrijke lichteffecten.

Buiten Pixels voor Entertainment en Architainment

In vergelijking met overdekt pixels is er een breed assortiment in waterdichte LED pixel lichten uit IP65 tot IP68. Vergelijkbaar met50mm pixels, andere maten zijn beschikbaar in30mm,100mm, en120mm.

Kleinere modellen zijn vaak gebruikt als decoratieve licht tekenreeksen in bars, clubs, partijen, bruiloften, en festivals, enz. Acreatieve en dynamische DJ gevelkan ook worden geconfigureerd door 30mm pixels. Anders dan dat, worden de strengen van kleinere pixels gebruikt voor het bouwen van een net als eenvoudige beelden en video-inhoud wilt weergeven. Klanten hebben de neiging om grotere pixels (100mm en 120mm) te gebruiken voor architecturale verlichtingsontwerp, gebaseerd op de grotere hoeveelheid lichtopbrengst met meer dan 10 LEDs in één pixel.

Hoge kwaliteit Pixels voor High veeleisende Outdoor omgeving

Als u op zoek bent om te bouwen van een LED media gaas over de gevel van een gebouw, onzeR-Dot serieis de ultieme oplossing. De pixel komt in flexibele strijkers, die van toepassing zijn voor hetzij conventionele rechthoekige configuratie of interessante structuren en modellen. Het is IP68 nominaal, en in staat om te werken goed in subzero temperatuur. Het heeft een bewezen track record van het werken in 35℃ onder nul. Met speciaal ontworpen twist-off ronde dop, zal on-site onderhoud en reparatie gunstig gebeuren vanaf voorzijde zonder dat u hoeft te verwijderen van de gehele tekenreeks of te knippen één dode pixel off van de tekenreeks. R-dot beschikken DMX gebaseerde en niet-DMX versie. DMX-versie is bekend voor de gegevensoverdracht stabieler en langer (tot 100 meter).

Niet-DMX versie pixels worden vaak toegepast om een grootschalige conventionele LED gordijn of LED mazen configuratie, gecontroleerd door de control box met geïntegreerde energie- en bron te maken. Het is ook populair voor gebruik in fase. Of het nu een LED fase achtergrond of LED gordijn of podium decoratie, brengt R-Dot compromisloze prestaties voor uw evenement.

R-Dot in actie. Richy Martin concertpodium.

www.3cinno.com

Aanpassen van uw LED hier.


Een paar:DMX LED Pixel licht toepassing Overview2 Volgende:Aangepaste verlichting casestudy