3Cinno LED stip verlichting-verlichting Project 1

- Jan 31, 2018-

4.jpg


3Cinno LED-stip verlichting is de meest elementaire beetje werkplek fysieke omstandigheden. Montage van de verlichting omvat een smaakvolle maatregel van licht, ware blauwe versnippering en verspreiding, nonattendance van schittering, aanpassingsvermogen van instabiliteit en gelegenheid destructieve ongrijpbare straling verbonden gevaren. Het is dan de voor de hand liggende snappy aandachtspunten voor goede kantoorverlichting, op dezelfde wijze een vereiste voor welvaart en betere uitvoering van de werkzaamheden van de afgevaardigden. Leren is betrokken en bemiddelaars worden ondersteund door de perfecte introductie verlichting up.


Om te doen de trap premium verlichting omhoog moet, een beweging van de 3Cinno LED Light Ball, Mesh ledverlichting, LED Pixel, LED High Power LED Module, flexibele LED-Strip, LED Bar, digitale buis LED, LED Wall Washer, DMX LED Panel en LED dansvloer werden uitgerust om perfecte imperativene SS staat verlichting.


LED-verlichting voor Dot heeft verlicht de Queensferry Crossing-een verbazingwekkende nieuwe kader spreiden over de Firth of Forth aan de oostkant van Schotland. LED-verlichting voor Dot heeft gecoördineerd met nationale M & E meester SES Engineering Services (SES), op de zakelijk 1,35 miljard pond. Het dwalen zijn gegaan om rustig gewicht op de huidige Forth Road Bridge, die partners van Edinburgh met het gebied van Fife. Verzekeringsonderneming van Thorn armaturen heeft zijn verlicht van de drijvende structuur, waardoor een opvallende stroom van licht dat strekt zich uit het estuarium van de Forth afgewerkt.


Met een lengte van 2,7 kilometer (1,7 mijl) is de oversteek van Queensferry de langste interface van de drie-toren bleef geassocieerd met de planeet. De torens, elk meer dan 200 meter hoog, zijn gerelateerd aan de rijbaan door 37.000 kilometer (23.000 mijl) van bekabeling - genoeg te onttrekken aan de aarde. De structuur is gerangschikt in stroomopwaarts van de befaamde Forth Railway Bridge en is afgehangen van ongeveer 24 miljoen voertuigen consequent dienen.


helloexport1512312387629.jpg

Het lichtontwerp is opgericht om het verbeteren van de sterke stijl van de uitbreiding en de certificering verbijsterende essentialness-efficiëntie. De voorschotten van de verlichting en armaturen werden opzettelijk vervulde diverse specifieke limieten, met behulp van centrale geeft en juiste gericht intensiveren redelijkheid en breekpunt verdwaalde licht en schittering.


3Cinno LED-stip verlichting te verlichten van de torens en markeer de specifieke toestand van de personeelsvergroting te midden van de nacht. Deze wereldklasse montage verenigt een geautoriseerde optiek die een nieuwe mate van fotometrie biedt, met inbegrip van fenomenale niveaus van verticale verlichtingssterkte die functie Noord-, Zuid- en Centraal torens. Prachtige warme organisatie en IP65 bescherming helpen houden een consequent en stabiel licht opbrengst.


De nieuwe augmentatie Verstrengelt een ongewoon gemaakte 3m hoge acryl voorruit over de gehele lengte te bieden bescherming tegen de wind en te helpen met het openhouden van het platform in de stormachtige atmosfeer. Het verbinden van 2,610 handgemaakte dekrand LED armaturen wijzigingen dit utilitaire segment in een stijlvolle component, waardoor een prachtige beetje licht eindigde de Forth. Ondertussen meer dan 2.000 3Cinno LED Dot verlichtingsarmaturen te bieden van licht naar het algemene elektrische tuigage en ontvochtiging apparaat. Het IP65 rating en buitengewone meedogenloze kwaliteit afleiden dat Aquaforce zonder vrij een beetje van een omvang aanpassen aan de omstandigheden nat en slordig in de help kan gaan onder de rijbaan.


Ondanks de manier suggereert dat a 'nation' regelen dat overhead straatverlichting is niet helemaal op de vergroting, krachtige 3Cinno LED-verlichting van de Dot met sterke IP66 bescherming werd toegevoegd aan de plannen geschiedde op laag niveau weg edification vereist. 3Cinno LED-stip verlichting maakt gebruik van de Flat Beam® vooruitgang te garanderen een verleidelijke drijvende Stichting voor dat convergentie de vergroting, terwijl externe verduisterend en kijken mogelijk gemaakt door de consolidatie van vervoer Schotlands CMS systeem. De Stichting van de verlichting op deze manier ondersteunt met succes de Schotse regering de belofte om te bezuinigen van koolstof straling, verlagen verlichting besmeuren en beperking van de gevolgen op de gemeenschappelijke scène. 3Cinno LED-stip verlichting voor het verlichten van de boulevards van de aanpak op de twee zijden van het kader.


Senior Vice-president Paul Coggins, Zumtobel Groep van Noord-Europa bevestigd: "Wij zijn tevreden om te hebben een invloed gehad op dit enorme wonder. Het is een geweldige aanvulling om naar te kijken en een schokkende prestatie van huidige gebouw. De Queensferry Crossing is een groot succes en iedereen opgenomen moet worden groette op productieve ten genoegen van deze zeer prominente structuur."

Een paar:3Cinno DMX buis Project In Thailand Volgende:3Cinno LED-verlichtingsproject --- DMX stijve strip & DMX flexibele strip voor Adidas-winkelinrichting