Outdoor Mesh LED Video Gordijn Flexibele DMX LED Light

Outdoor Mesh LED Video Gordijn Flexibele DMX LED Light

Vouwbaar, flexibel, draagbaar en licht LED gordijn, makkelijk mee te nemen en te installeren. Waterdicht en energiebesparend: geleid lichtbron. Gemakkelijk te installeren en te laden: Grommets en magische stokken aan beide zijden, op het plafond of op de muur gemakkelijk met ringen hangen. Kleur: RGB full color. Lange levensduur. Het...

Praat nu

Productdetails

Vouwbaar, flexibel, draagbaar en licht LED gordijn, makkelijk mee te nemen en te installeren. Waterdicht en energiebesparend: LED lichtbron. Gemakkelijk te installeren en te laden: Grommets en magische stokken aan beide zijden, op het plafond of op de muur gemakkelijk met ringen hangen. Kleur: RGB full color. Lange levensduur. Het kan veel gebruikt worden in nachtclub, bar, disco, danszaal, theater als muur als plafonddecoratie, het kan ook gebruikt worden als podium voor concert, bruiloft, evenement, verhuur, enz. Enkele geleide pixel vervanging - gemakkelijk te onderhouden. LED-videogordijn kan gemakkelijk allerlei video's, flash-animaties spelen, het kan ook verschillende visualisatie en verlichtingswijzigingen in briljante effecten spelen, die door professionele ontwerpers zijn ontworpen om hun eindeloze artistieke charme te tonen. Full-color display videomuur kan worden samengesteld door meerdere modules om real-time videobeelden te tonen met real-time uitzendingssysteem. Het kan levendige en heldere beelden produceren.


% A) 8 ~ 4YOVEZA {X {SS9CDL ~ Y.png


Outdoor Mesh LED Video Gordijn Flexibele DMX LED Light

3C-MD-4 3C-MD-6 3C-MD-8

R_IU {O ({{VGFS0% [9UY`2TO.png


FAQ:

1. Wat is de aangepaste oplossing voor dit product?

Cover / Length / LED QTY kan aangepast worden.  

2. Wat is de toepassing van dit product?

  Het kan veel gebruikt worden in nachtclub, bar, disco, danszaal, theater als muur als plafonddecoratie, het kan ook gebruikt worden als podium voor concert, bruiloft, evenement, verhuur, enz.

3. Wat is de unieke eigenschap van dit product?

Twist-off ronde pet / Vouwbaar / Flexibel / Draagbaar / Licht


Een paar:LED punt licht DMX512 Pixel LED verlichting RGB Pixel lichten flexibele LED Dot Volgende:No

Onderzoek